6 koraka do savršenog koži na vašem licu

Koža između organa tela najviše osetljivi našeg tela i jedan od značajnih, tako da oni zahtevaju posebnu pažnju i tretman, posebno kada se to tiče kože lica, naše pismo prezentacija.

Da nose, jer ste nepoznat najboljih načina za rukovanje svoju masnu kožu?

Da nose, jer ste nepoznat najboljih načina za rukovanje svoju masnu kožuVaša koža je veoma osetljiva, a takođe postaje zgodno da postrada? Ako se osećate snimanje na žalbu ideje za negu kože, koji ja predstavljam vam contunuación, moći ćete da se postigne savršen kože stalno želeli. Čišćenje kože važno za kožu lica izgledaju privlačan, svetao, kao i soft. Nema sapun, kao i kreme za čišćenje lica, morate da izaberete odgovarajući za vaš tip kože i potrebe. Kada ustanete ujutru i pre odlaska na spavanje, da prođe losion po celom vašem borbe sa komadićem krug ili sa čistim rukama. Nakon toga, pažljivo isperite hladnom ili toplom vodom, ali nikada ne baš vruće zbog toga što to može pogoršati vašu kožu. Kao i potpuno suvim peškirom nudeći mu meka slavina. 1 ili 2 puta nedeljno, ne zaboravite da napravite piling za lice, nakon čišćenja.

Piling Aids-a, da biste dobili osloboditi od mrtvih ćelija kože, čineći je značajno obnovljena, a takođe, veoma, veoma, veoma meka, da, vi ćete otkriti što je pre moguće razlika. Preporučuje se da ne koristite losioni scrubs veoma jak. Imajte na umu da koža lica je veoma osetljiva i brzo pokvariti, ako exfolias više odgovara. Zbog toga, stručnjaci kažu, ne ljušti kožu više od jednom ili dva puta nedeljno, naročito ako imate osetljive kože. Nakon čišćenje i piling kože, tih dana, da li je uticao na to) to je vreme da koristite vezivo ili toner za štampač komadićem kolača. Ovaj proizvod završava se otarasi svih zagađenja sa lica, kao i ostaci pročišćavanje losion, koji bi mogao biti da se uverite da je, nakon tonik vaša koža će biti 100% redosled, kao i čišćenje.

Tonik

TonikPored toga, on zatvara pore i vraća PH ravnotežu kože, koji prestaje da proizvodi uglavnom nafte, u zavisnosti od tipa kože, koju vi imate. Hidratacija, korišćenje krema za lice čini izgled kože mnogo više sladak, kao i korisnije, jer oni daju vitalne hranjive materije. Sve teme zahtevaju vlaženje, i masnu kožu. Samo Vam je potrebno izabrati kremu za vaš tip kože. Pored toga, hidriraju kožu potrebno je da se zaustavi zalomы. Dokazano je da žene, jer mladi koristiti hidratantnu kremu na licu mnogo manje bora -ili gotovo da nema – kada godine prolaze. Za optimalne rezultate, pogodnih je u tome što je tvoje lice ujutru, kada ustanete, kao i noći kada si zaspao, nakon čišćenja, kao i toniranje.

Još jedna praksa koja pomaže u negu kože, koju je veoma lako da se uradi, ne parovima u roku od 5 do 10 minuta u dužinu, jer samo nedelju dana. Moramo da kuvate vodu, a nakon toga ostaviti da se ohladi u kontejneru dovoljno da se uverite da je jak par ne linjaju. Stavite peškir na pokretu, da pokrije i exponte teške pare iz vode. Videćete, da toplota utiče na prečišćavanje i nivo glatkoću u lice. Revitalizaciju lica maske se koriste za podmlađivanje kože. Srećom leži u činjenici da možete da napravite masku za lice od prirodnih proizvoda, kuće, kao i econónomicos. Da se upoznaju sa našim zona maske, kao i da saznaju, na koga ti želiš naći! Sada znate sve trikove sa savršenom kožom, najbolji način da ih dovede na svoj način!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *