Sunce i koža

Često izgleda kao da je vaša koža je teško da se nosi, posebno kada se probudite i vi ste u potrazi u ogledalo značajan bubuljica na nosu ili “toplota” u uglu usta. Svetla strana je u tome, da imaju sredstva za prevenciju, kao i pitanja tretmana kože ekstra običan; ispod su neki pokazivači.

Akni

AkniŽito počinje da izlazi, kada pore kože zakuporivaюtsя masti zove sebum, koja u normalnim problema podmazuje kožu, kao i kose. Akne-to je uobičajena u periodu puberteta, kada hormoni idu u kvaru, izaziva kožu, da se stvori višak sebuma. S obzirom da je broj žlezde, generisanje sebum, su na viske, nosu i bradi, to je mesto– T-zoni-to je ono, gde je većina kukuruza. Evo nekoliko saveta da bi se sprečilo ugrevuю osip, a takođe se, da pošalje u najkraćem mogućem roku: umыvaйte lice dva puta dnevno (ne više) sa prijatnom vodom i blagim sapunom i vodom, posebno za ljude sa aknama. Masajéate nežno lice, opisujući kružne aktivnosti. Ne masaža lica. Pranje preterivanje, kao i scrubing kože može irritarla. Nakon čišćenja, Američke akademije za dermatologiju (aad) savetuje da koristite losion se prodaju bez recepta, koji sadrži vodonik benzoila. Ti ne probije svoje bubuljice. To je primamljivo, ali evo nekoliko razloga zašto ona ne bi trebalo da čine: uništava zrno, možete da pritisnite zagađene proizvoda sa ciljem daljeg slojeve kože, izazivajući još više otok i crvenilo, a takođe čini vas i rane, koje mogu ostaviti malo trag duge.

Ako dobijete zit pravo do događaja ili velikog događaja, kao banket po završetku kursa, veća je verovatnoća da koža lekar može tratártelo sa mnogo manjoj opasnosti infekcija i ožiljaka.I Vita dodirnem sukoba sa ruke ili oslanjajući se na stvari koje imaju tendenciju da se akumuliraju sebuma, kao i depozita od kože, kao što su zvučnik telefona. Kada dodirnete vaše lice mogao bih da ga prskati bakterije koje izazivaju pore, na kraju su otok, kao i iritaciju. Za održavanje mikroba, pažljivo perite ruke pre upotrebe bilo kog proizvoda na vašem licu, kao što je tretman kreme ili šminka. Ako ste stavili naočare i/ili naočare, proverite da li ste očistite ih često, da se zaustavi nadev kutija pore da imate oko očiju i nosa. Ako imate bubuljice na drugu komponentu vašeg tela, sprečava da nose slinki odeće, koji ne dozvoljavaju koži da diše, a takođe može da izazove zapaljenje. Marame, binchas, gumice za kosu, a takođe kape i, po pravilu, za prikupljanje nafte, kao i prljavštine.

Desmaquíllate pre odlaska u krevet za noć

Desmaquíllate pre odlaska u krevet za noćPrilikom prijema šminku, pokupi one proizvode u kojima etiketi ili ambalaži staviti “komedogeničan” ili “ne acnegénicos”. Polaganje šminke star, da mirisi ili izgled različita od kada ste ga kupili. Vodi postupak za kosu, a takođe podržava vas dodiruju lica, tako da ulje i prašine, koja ne sadrži pečat još više pore kože. Zaštitite svoju kožu od sunca. Može izgledati da je ten krije bubuljice, ali samo nešto siюminutnoe. Dublenie može da uradi gore akni, a ne da ga poboljša. Sunčeva svetlost takođe stvara rane na koži, da će u budućnosti korist bore i da poveća rizik od nastanka raka kože. Ako ste zabrinuti o akni, konsultujte se sa dermatologom. Lekari kože pružaju čitav niz tretmana koji mogu da pomognu da se spreči, kao i da upravljate jegulja, kao i njihove tragove ili ožiljke.

Kože stručnjak može da Vam pomogne da pronađete način lečenja, koji je najpogodniji za vas, a takođe može da vam dati mnogo korisnih predloga za kontrolu akni i brigu o vašem tipu kože. Neki salon, sala gidroterapii i vizuelne žalbe profesionalaca u koži, kozmetičara, koji može da ponudi smernice, kao i sprovođenje procedure na koži. Većina od nas zna, da mi treba da štiti kožu od štetnih zraka sunca. Međutim, ispostavilo se da je to nemoguće, da se izbegne sunca, koji želi da ograniči kuće, kao opušteno na otvorenom? Pored toga, nije sve što ima veze sa sunce-to je loše: sunčeva svetlost pomaže našem telu da proizvede vitamin D. držite sledeće savete kada ste napolju, da upravljaju uticajem sunčeve svetlosti

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *